Basispakket 4-stage MTB Marathon - Inschrijven

Reserveer nu een startnummer voor de 4-daagse MTB Marathon "Owl Tour" in de Owl Mountains in Polen, nu voor €150,00 per deelnemer. De Owl Tour vindt plaats van 23 juli 2020 tot en met 26 juli 2020. Deze prijs is geldig tot en met 29 februari 2020, daarna is de basisprijs €160,00 per deelnemer. Je kunt meerdere deelnemers tegelijk inschrijven, de bestelling staat dan op jouw naam, via de e-mail koppelen we de startnummers aan de andere deelnemers.

Hiermee reserveer je ook gelijk een plek in het Owl Tour basiskamp. Deze prijs is inclusief sanitair en gedeelde douches, excl. ontbijt en benodigdheden om te slapen, dus zonder mat, slaapzak, handdoeken e.d.

Wij hebben ook een aantal aantal plekken in een hotel beschikbaar. Zie onze mogelijkheden op deze pagina, deze kamers zijn voorzien van alle benodigdheden. Je boekt een kamer voor 3 overnachtingen, inchecken kan op 23 juli en uitchecken op 26 juli.

Als je met het vliegtuig naar Wrocław reist, dan kunnen we voor een kleine meerprijs een pick-up bij het vliegveld verzorgen zodat je op een comfortabele manier op de juiste bestemming komt zonder dat je eigen vervoer hoeft te regelen. Verder kunnen wij er voor zorgen dat jouw fiets op de startlocatie komt. Lever je fiets bij ons af en wij zorgen er voor dat hij op tijd aankomt zodat je op tijd aan de start staat.

Wat is er inbegrepen?
- Een plek in het Owl Tour basiskamp
- Een startpakket met promotionele producten.
- Een startnummer met chip voor de tijdsregistratie. De resultaten zijn tijdens het evenement live te volgen gedurende de races.
- 4 stages met een volledig uitgezet parcours met duidelijke bewegwijzering.
- De organisatie assisteert bij gevaarlijke kruisingen om de Owl Tour zo veilig mogelijk te maken. Dit in samenwerking met de plaatselijke overheid en politie.
- Sportvoeding, fruit, isotone drank en water iedere dag op verschillende pauzeplaatsen tijdens de rit.
- Technische ondersteuning voor, tijdens en na de stages door professionele mechanikers.
- Een plek om de fietsen goed en snel schoon te kunnen maken.
- De natuur wordt extra schoongemaakt door projecten in de omgeving te financieren die afval uit de natuur halen.

Reviews

Schrijf een review

BYE! Nutrition

6x BYE! Energy Shot + 6x BYE! Magnesium Shot

Dit sportvoeding pakket is samengesteld door Owl Tour. Het pakket bevat de volgende producten van BYE! 6x BYE! Energy Shot - 25 ml 6x BYE! Magnesium ...

Prijs: €16,95 €18,95
Bekijk dit product
Binnenkort beschikbaar
BYE! Isotonic Sportdrink - 1000 gram

Isotonic sportdrink: de isotonic sportdrink is een combinatie tussen een dorstlesser en als energieleverancier voor het lichaam. De isotonic sportdrink ...

Prijs: €20,50
Bekijk dit product
Binnenkort beschikbaar
BYE! Endurance Booster - 1000 gram

BYE! Endurance Booster bestaat voor 92 % uit hoge kwaliteit koolhydraten  met aanvulling van elektrolyten en een Endurance Booster formule dat ...

Prijs: €20,50
Bekijk dit product
Binnenkort beschikbaar
BYE! All-in-one Recovery Drink - 750 gram

Voordelen BYE! All-in-one Recovery Drink Verkrijgbaar in 2 heerlijke smaken Chocolade cocos en vanilla Gezoet met Stevia (natuurlijke zoetstof) en ...

Prijs: €25,50
Bekijk dit product
Binnenkort beschikbaar

Partners

© 2019 - 2020 Owl Tour